Četrtek, 5. oktober 2023

Peki papir Piskar - NOVO!

 

Papir za peko Piskar je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji, ki se uporablja pri pripravi in peki različnih jedi. Gre za enostaven, praktičen in okolju prijazen material, ki ima številne prednosti. Tu je nekaj ključnih vidikov papirja za peko:

  • Material: Papir za peko je izdelan iz neprevodnega, nestrupenega in okolju prijaznega materiala. Narejen iz lesne celuloze in ima prevleko, ki preprečuje lepljenje hrane nanj.
  • Preprečuje lepljenje hrane: Glavna funkcija papirja za peko je preprečevanje lepljenja hrane na pekač ali ponvico med peko. To olajša pripravo hrane, preprečuje raztrgane ali zapečene dele ter olajša čiščenje posode po peki.
  • Enostavna uporaba: Papir za peko je preprost za uporabo. Razrezan je na ustrezno velikost, da se prilega velikosti pekača. Pri peki v pečici ga ni treba dodatno mazati z oljem ali maslom, kar pripomore k zmanjšanju vsebnosti maščobe v pripravljeni hrani.
  • Univerzalna uporaba: Uporabljate ga lahko za peko piškotov, kruha, peciva, pice, zelenjave, rib, mesa in še več. Primeren je za različne pekače in ponvice.
  • Varna uporaba: Papir za peko je odporen na visoke temperature (do 220 stopinj) in ne oddaja škodljivih snovi pri segrevanju. To zagotavlja varno in zdravo pripravo hrane.
  • Okolju prijazen: Papir za peko ni umetno beljen in se ga lahko reciklira. To prispeva k zmanjšanju količine odpadkov in skrbi za okolje.
  • Eksperimentiranje z okusi: Papir za peko omogoča tudi eksperimentiranje s kuhanjem. Lahko vanj zavijete različne začimbe, zelišča in arome, kar bo obogatilo okus pripravljene hrane.
  • Prihrani čas in trud: Z uporabo papirja za peko Piskar se zmanjša potreba po čiščenju pekača ali ponvice, saj hrana ne ostane prilepljena nanjo. To prihrani čas in trud, še posebej pri pripravi obrokov v naglici.

Papir za peko Piskar je premium kvalitete in je zato nepogrešljiv pripomoček za vsakega kuharja in pekača. Zagotavlja enostavno in čisto pripravo hrane ter prispeva k bolj zdravemu in okolju prijaznemu kuhanju.

V enem pakiranju je 16 listov.

Kupite ga lahko v bolje založenih trgovinah, ter v naši fizični trgovini in naši spletni trgovini. Klikni tukaj!