1,20 €

Opis

Papir za peko Piskar je nepogrešljiv pripomoček v kuhinji, ki se uporablja pri pripravi in peki različnih jedi. Gre za enostaven, praktičen in okolju prijazen material, ki ima številne prednosti. Tu je nekaj ključnih vidikov papirja za peko:

  1. Material: Papir za peko je izdelan iz neprevodnega, nestrupenega in okolju prijaznega materiala. Narejen iz lesne celuloze in ima prevleko, ki preprečuje lepljenje hrane nanj.
  2. Preprečuje lepljenje hrane: Glavna funkcija papirja za peko je preprečevanje lepljenja hrane na pekač ali ponvico med peko. To olajša pripravo hrane, preprečuje raztrgane ali zapečene dele ter olajša čiščenje posode po peki.
  3. Enostavna uporaba: Papir za peko je preprost za uporabo. Razrezan je na ustrezno velikost, da se prilega velikosti pekača. Pri peki v pečici ga ni treba dodatno mazati z oljem ali maslom, kar pripomore k zmanjšanju vsebnosti maščobe v pripravljeni hrani.
  4. Univerzalna uporaba: Uporabljate ga lahko za peko piškotov, kruha, peciva, pice, zelenjave, rib, mesa in še več. Primeren je za različne pekače in ponvice.
  5. Varna uporaba: Papir za peko je odporen na visoke temperature (do 220 stopinj) in ne oddaja škodljivih snovi pri segrevanju. To zagotavlja varno in zdravo pripravo hrane.
  6. Okolju prijazen: Papir za peko ni umetno beljen in se ga lahko reciklira. To prispeva k zmanjšanju količine odpadkov in skrbi za okolje.
  7. Eksperimentiranje z okusi: Papir za peko omogoča tudi eksperimentiranje s kuhanjem. Lahko vanj zavijete različne začimbe, zelišča in arome, kar bo obogatilo okus pripravljene hrane.
  8. Prihrani čas in trud: Z uporabo papirja za peko Piskar se zmanjša potreba po čiščenju pekača ali ponvice, saj hrana ne ostane prilepljena nanjo. To prihrani čas in trud, še posebej pri pripravi obrokov v naglici.

Papir za peko Piskar je premium kvalitete in je zato nepogrešljiv pripomoček za vsakega kuharja in pekača. Zagotavlja enostavno in čisto pripravo hrane ter prispeva k bolj zdravemu in okolju prijaznemu kuhanju.

V enem pakiranju je 16 listov.

Kupite ga lahko v bolje založenih trgovinah, ter v naši fizični trgovini in naši spletni trgovini. Klikni tukaj!

Za vas smo izbrali

3,79 €
Količina

20 kos

20,91 €
2,05 €