Četrtek, 8. junij 2023

Piskar v sodelovanju z lokalno skupnostjo

V podjetju Piskar se zavedamo, da uspehe v osebnem in poslovnem življenju lahko dosežemo samo v sodelovanju s skupnostjo, sokrajani in širše. Dobrodelnost in sodelovanje v dobrodelnih dogodkih in organizacijah pa je bila vedno dobrodošla, sedaj pa je vse bolj zaželjena ali celo nujna. Majhna pozornost posameznika lahko nekomu ali večim pomeni zares ogromno. Zato je pomembno, da ohranjamo in širimo dejavnost, po kateri smo Slovenci dobro znani; prostovoljnost in dobrodelnost.

Ob množici prejetih prošenj za pomoč poskušamo v podjetju Piskar priskočiti na pomoč z dobrodelnostjo prav vsakemu. Vsekakor pa ne zavrnemo pomoči društvom in organizacijam v naši neposredni bližini. In veseli smo, da se z našo pomočjo odvijejo lepi in prijetni dogodki. Nekaterim uspemo pomagati tudi s finančnimi sredstvi, vsekakor pa vsaj z našimi izdelki, kot so vrečke za odpadke, vrečke za gospodinjstvo, alufolije in različnimi pripomočki za gospodinjstvo.

Zelo pa se razveselimo tudi vsakršne srčne zahvale, kot smo jo za naše sodelovanje nedavno prejeli od Četrtne skupnosti Polje za sodelovanje na prireditvi. Tudi mi se zahvaljujemo vsem obiskovalcem in obiskovalkam za udeležbo na prireditvi, brez katerih dogodek ne bi bil tako uspešen. Prav tako upamo na nadaljnje dobro sodelovanje in soustvarjanje takšnih prijetnih in pozitivnih dogodkov v prihodnosti.