Sreda, 2. december 2020

Sejem v Amsterdamu 2020

Enajsto zaporedno leto bi morali odditi predstavniki podjetja Piskar na drugo stran Evrope, v čudovit Amsterdam. Tam bi kot vsako leto do sedaj predstavili kvalitetne izdelke podjetja, katere popolnoma vse izdelujemo v Sloveniji. Vendar nam je letos pandemija pokvarila načrte. 

Vendar ne organizatorji, niti mi se nismo vdali. V letu 2020 se je tradicionalni PLMA (Private Label Manufacturer Association Fair) preselil on-line. In tako smo tudi v podjetju Piskar se prilagodili in izpeljali virutalni sejem. Našo zanimivo on-line stojnico si lahko ogledate med slikami.

Štirje predstavniki podjetja smo dva dni predstavljali naše kvalitetne izdelke in sklepali prihodnje nove posle. Največ povpraševanja iz celega sveta je bilo za naslednje izdelke:

Vse več pomena kupci polagajo na varovanje okolja. Izdelki za odpadke Piskar so že 20 let izdelani iz ekoloških in reciklažnih materialov. To pomeni, da z izdelovanjem vrečk za odpadke dejansko zmanjšujemo količino odpadne plastike na zbirališčih. Vrečke za odpadke Piskar so vsaj v 93% izdelane iz odpadne plastike. 

Vrečke za gospodinjstvo Piskar so izdelane iz čiste plastike, s certifikatom za stik z živili, vendar so 100% reciklažne. To pomeni, da po uporabi teh vrečk, se te lahko ponovno uporabijo za druge izdelke.

Podjetje Piskar že od leta 1986 sledi svojemu sloganu, skrbimo za dom in okolje.