Sobota, 11. december 2021

Božiček pri Piskarju

Podjetje Piskar ima z Božičkom prav posebno sodelovanje. Že dolgo vrsto let, prav vsako leto obišče najmlajše člane ekipe Piskar. In prav veseli smo, da ima vsako leto več dela z nami. Namreč vsako leto se ekipi pridruži kakšen nov član ali članica ali pa bratec ali sestrica že starejšega člana.

Letos smo se z Božičkom dogovorili, da nas obišče v otroški igralnici Mini Džungla v Trzinu. Punci iz otroške igralnice sta pripravili prijeten prostor v decemberskem vzdušju. Božiček pa je s seboj pripeljal tudi svoje škrate, kateri so pripravili otroško zabavno predstavo.

Ker so bili vsi otroci letos zelo pridni, jih je naš Božiček po predstavi obdaril s težko pričakovanim darilom. Zelo so bili veseli, ker so se lahko tudi slikali v njegovem naročju.

Božiček ima v decembru ogromno dela, zato je hitro moral naprej. Otroci so z zabavo nadaljevali v Mini Džungli, na zanimivih igralih in plezalnih stenah, neštetokrat pa so se lahko spustili tudi po pravem ZIP LINE ob spremljavi simpatičnih animatoric. Lakoto smo potešili s piščančjimi fingersi in pomfrijem, starši pa so med tem pojedli pizzo, da so se lahko otroci v miru igrali.

 

Želite tudi vi obisk Božička? Naš ima svojo spletno stran: www.praznujemo.si