Četrtek, 13. junij 2019

Biorazgradljive vrečke s vašim tiskom, logotipom

V podjetju Piskar d.o.o. že od samega začetka proizvajanja vrečk strmimo k ohranjanju okolja in ozaveščanju naših kupcev, kako pravilno ravnati z odpadki. Že 25 let pri izdelavi vrečk za odpadke uporabljamo reciklirane materiale in tako razbremenjujemo naravo. Z uporabo recikliranih materialov se namreč zmanjšuje delež plastične odpadne embalaže.

Od leta 2008 smo kot prvi proizvajalec v Sloveniji začeli proizvajati tudi vrečke za odpadke iz biorazgradljivih materialov. Vsa leta testiramo naše produkte in obnavljamo pridobljene certifikate za le te. V letošnjem letu smo ponovno pridobili TÜV Austria certifikat OK HOME Compost in OK INDUSTRIAL Compost za biorazgradljive vrečke. 

To pomeni, da so naši izdelki izdelani iz najkakovostnejših materialov in da so vzdržljivi in trpežni. 

 

V naš prodajni program pa smo sedaj dodali še nosilne biorazgradljive vrečke z vašim poljubnim tiskom oziroma logotipom vašega podjetja. Vrečke so na voljo z dodatno ročko ali pa z izsekano ročko. Izdelava biorazgradljivih nosilnih vrečk je možna v poljubnih velikostih.

Ker gre za izdelek po naročilu je za pravilno izdelano ponudbo potrebno določitev tehničnih specifikacij, pridobitev grafike, itd. Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam pripravimo ugodno ponudbo. Naše kontakte najdete v zavihku kontak in lokacija ali pa kliknete tukaj.